Hej igen,
En lille aktuel historie fra lokalområdet om nytten af kameraovervågning.
Da politiet blev tilkaldt efter et indbrud fik de forevist et kameras optagelser; én af betjentene konstaterede “ham kender vi”, de overvågede ham på bopælen og han ledte dem til den bil, der var på kameraoptagelserne; men nu med et andet nummer. Med sidstnævnte nummer var bilen brugt til et indbrud i en anden kommune kort tid forinden.
Tyven blev derefter anholdt og stillet til regnskab for forbrydelserne!!
/Henrik
P.S. Det kunne i øvrigt konstateres, at tyvene havde et forbløffende detaljkendskab til huset, både mht. låse, døre og vinduer samt indbo, således at indbruddet kunne gennemføres på ganske få minutter (max fire minutter er vist “normen” blandt professionelle!!). Så det er nok værd at holde nøje øje med de, man måtte lukke ind i sit hus, med det ene eller andet formål!