I TV2 Lorrys programoversigt for igår står:
” I dag fortsætter vi vores serie om borgernes kamp mod magthaverne, som vi laver i samarbejde med P4 København. Om en uge vedtager politikerne i Ballerup en privatisering af 75 kilometer villa-vej Det sker uden at de 7000 berørte husejere er blevet hørt – hvilket loven ellers kræver, at de blir. Men i Ballerup har politikerne med en juridisk manøvre skubbet parts-høringen til efter, at beslutningen er truffet. Og de har – længe før de formelt vedtager privatiseringen – allerede ansat den mand, der skal gennemføre den.”
Klippet kan ses her
Klippet blev gentaget i den efterfølgende Lounge-udsendelse, hvor et par eksperter bedømte sagen.
Vh
Henrik

PS: Kommunalbestyrelsens næste møde er mandag den 11. oktober 2010 i Ballerup – 2. behandling af budget 2011-14 vedrører besparelserne og holdes på Ballerup Bibliotek, Banegårdspladsen 1, 2750 Ballerup og starter kl. 1800 (se evt. her).