Indlægget skulle omhandle det lovforslag fra trafikminister Hans Chr. Schmidt, der er beskrevet i berlingeren idag, og som angiveligt vil bremse igangværende nedklassificeringer af veje med besparelser for øje.
Indslaget kan ses her efter knap 8 minutter.
vh
Henrik
P.S. Se evt. her.

Og her fra DR i aftes.

Citat:
“Ifølge en kommende lovændring vil det fremover blive et krav, at kun veje, der er nyrenoverede og i tip-top stand kan overdrages til private. Samtidig skal en nedklassificering varsles fire år inden, overdragelsen skal finde sted, så der altid skal afholdes kommunalvalg i perioden.

Og som en særlig overgangsordning vil alle kommuneveje, som endnu ikke er blevet fysisk overdraget til private ejere via et personligt brev, blive omfattet af de nye bestemmelser. Det sidste sker for at forpurre så mange som muligt af de budgetbeslutninger, der nok er vedtaget, men endnu ikke effektueret.”