Velkommen til Vestforbrændings nyhedsbrev om fjernvarme. I dette nyhedsbrev vil vi løbende fortælle dig seneste nyt fra Vestforbrændings fjernvarmeudbygning, priser på fjernvarme, alternative muligheder og særlige tilbud.   Fv proces grafik 2000 nye kunder tilbydes nu fjernvarme i 2024 Over 30.000 nye kunder skal på Vestforbrændings fjernvarmenet i de kommende år. Nu tilbyder Vestforbrænding fjernvarme til de første 2.000 potentielle kunder i Herlev, Furesø, Gladsaxe, Ballerup og Lyngby-Taarbæk Kommune. De kan forvente fjernvarme fra 2024, og kan allerede nu takke ja til et tilbud.

Kunder, der har fået besked fra deres kommune om, at de kan få fjernvarme i 2025, 2026 og 2027, vil løbende få besked fra Vestforbrænding og bliver altid kontaktet cirka et år inden, fjernvarmen kommer. I løbet af 2023 forventer Vestforbrænding, at kontrakterne med entreprenørerne er på plads, og at tidsplanen bliver mere præcis. Det gælder også for de kunder, der er i etape 2 af varmeplanen. Etape 2 påbegyndes i 2026.   Vær med fra start og spar penge Der er mange penge at spare, hvis du melder dig til fjernvarme fra start. Og vælger du en abonnementsordning, skal du kun have 15.000 kroner op af lommen i startomkostninger til en stikledning ind til dit hus på op til 50 meter. Beslutter du dig først i sidste øjeblik, så bliver stikledningen 30.000 kroner dyrere, fordi vi skal ud med gravemaskinerne på din vej igen.       Fv proces grafik Fremtidssikret, nem og billig varme – både i dag og i morgen Fjernvarme er nemt – fjernvarmeveksleren er stort set vedligeholdelsesfri og har en lang levetid på mindst 20 år. Installationen er lydløs, uden lugtgener og den fylder meget lidt. Det er også en effektiv og sikker opvarmningsmetode, der understøtter brugen af vedvarende energi og giver mulighed for at anvende fremtidens grønne energikilder. Det betyder blandt andet, at vi kan holde priserne i bund.

Som kunde hos os får du varme til yderst konkurrencedygtige priser ved at blive en del af et fællesskab. Som kommunal virksomhed, må vi ikke have overskud. Det betyder, at indtægterne fra fjernvarmesalget bliver brugt til at fastsætte prisen på fjernvarme året efter. Vestforbrænding har over de seneste mange år haft stabilt lave priser, og ifølge Energitilsynet er vi blandt de fjernvarmeselskaber, der tager den laveste pris for fjernvarmen.

Skifter du fra naturgas eller olie til fjernvarme, kan du opnå betydelige besparelser. Se din fjernvarmepris og hvor meget du kan spare i vores prisberegner   Fv proces grafik Fjernvarme med eller uden abonnement Du kan vælge mellem to modeller, når du skal have installeret en fjernvarmeunit til erstatning for dit fyr. Model A, hvor vi står for alt det praktiske, og du betaler et fast abonnement og Model B, hvor du selv står for en del af arbejdet. Langt de fleste vælger model A.

Med abonnementsordningen slipper du som kunde for selv at købe din fjernvarmeunit i huset og stå for vedligehold og service. Det gør, at du undgår en stor udgift fra start og i stedet kan betale 3.500 kr. om året i abonnement. Læs mere om model A og B