View this email in your browser  
Styregruppen havde møde den 1. august 2024.   Til dette møde havde vi  inviteret borgmester Trine Græse som gæst, hvilket vi fik stor glæde af. Som det fremgår af nedenstående referat at vi er blevet lidt klogere på hvordan vi skal tilgå Transportudvalget.   Styregruppens næste møde er i september når alle er tilbage fra ferie.  
Ring4trafik.dk   Referat fra møde den 1. august 2024 kl. 19.00 til kl. 21.00 Til stede var Hans-Christian Gelf-Larsen Poul Søgaard Claus Rud Trine Græse Marianne Mikkelsen   Claus Mouritsen havde ikke mulighed for at deltage   Dagsorden ifølge mødeindkaldelse Velkommen til borgmester Trine Græse   Valg af dirigent Valg af referent Godkendelse af referat fra sidste møde Status på Marianne´s henvendelse til Rasmus fra VD om kaffemøde og status på Marianne´s henvendelse til Novo om kaffemøde Hvordan kommer vi videre medbyskilte? Claus Rud har været inde i problematikken i Hareskov By. Kan Trine Græse gøre noget? Viden? By skilte kan formentlig hjælpe i forbindelse med en hastighedsnedsættelse på Ring 4 Forberedelse af foretræde for Transportudvalgt. Vi anmoder om foretræde for Transportudvalget ved at udfylde en kontaktformular. Her skal vi anføre hvem vier og hvad formålet med vores foretræde er. Vi skal på forhånd vedhæftet filer, max 3 og max 4 MB. Transportudvalgt får mange henvendelse og vi skal være skarpe og præcise. Skal vi ”gøde jorden” ved at skrive mails til de enkelte medlemmer af Transportudvalget inden vores foretræde? Eventuelt, herunder næstemøde  
Ad 1 Velkommen til borgmester Trine Græse Styregruppen bød borgmester Trine Græse velkommen til vores møde og Ring4trafik.dk er glade for at Gladsaxe Kommunes borgmester gerne vil mødes med os og gerne vil bakke op om vores arbejde.  
Ad 2 Valg af dirigent Marianne Mikkelsen påtog sig opgaven som dirigent  
Ad 3 Valg af referent Marianne Mikkelsen blev valgt til referent  
Ad 4 Godkendelse af referat fra sidste møde Mødereferater fra vores møde den 20. juni 2024 blev godkendt uden bemærkninger.  
Ad 5 Status på Marianne´s henvendelse til Rasmus fra VD om kaffemøde og status på Marianne´s henvendelse til Novo om kaffemøde Marianne Mikkelsen har skrevet en mail til Novo men på mødet forelå der fortsat ikke noget svar fra Novo. Marianne Mikkelsen har aftalt med Rasmus fra VD at kaffemødet bliver i september 2024 når alle er tilbage fra ferie.  
Ad 6 Hvordan kommer vi videre med byskilte? Claus Rud har  været inde i problematikken i Hareskov By. Kan Trine Græse gøre noget? Viden? By skilte kan formentlig hjælpe i forbindelse med en hastighed nedsættelse på Ring 4 Trine Græse uddelte et skrift på 18 sider: ”Trafikstøj fraveje og sundhed: en sammenfatning” udarbejdet af Mette Sørensen, seniorforsker på Kræftens Bekæmpelse og Professor på Roskilde Universitet.   Herefter gennemgik Trine Græse de væsentligste konklusioner og forhold som vi bør være opmærksomme på. Overordnet er det forhold som   Samfundsøkonomiske beregninger af tid/penge, fremdrift der bør sættes spørgsmålstegn ved, kørsel til fritid og arbejde vægtes ens Værdiansættelse af sundhed og livskvalitet VD har sat BRT bus projekt i bero Der er problemer med finansieringen af en BRT bus, ifølge budgettet betaler Staten 50% og kommunerne 50%. Regionerne har ingen penge. Flere kommuner har ikke penge til at løfte opgaven med BRT bus. Gladsaxe kommune skal betale kr. 180 mio., Ishøj skal betale kr. 180 mio., Ballerup skal betale 250 mio., Høje Taastrup skal betale kr. 250 mio., Herlev og Furesø skal betale mindre beløb.   På sidste møde fortalte Claus Rud om hvad Hareskov By mente var en byvej, men der er ingen klar definition af en byvej. Men en byvej er formentlig er 2 sporet vej med 50 km/t.  
Ad 7 Forberedelse af foretræde for Transportudvalgt. Vianmoder om foretræde for Transportudvalget ved at udfylde en kontaktformular.Her skal vi anføre hvem vi er og hvad formålet med vores foretræde er Vi skalpå forhånd vedhæftet filer, max 3 og max 4 MB. Transportudvalgt får mange henvendelse og vi skal være skarpe og præcise.   Trine Græse oplyste at vi formentlig kun fik ca. 15 min. foretræde for Transportudvalget. Vi skal derfor være meget effektive. I samråd med Trine Græse aftalte vi følgende Alt vores materiale skal sendes til alle medlemmerne af Transportudvalget før vores møde så alle er orienteret om hvad vi gerne vil tale om Før møde sender vi et eksemplar af vores plakater indrammet til hvert medlem for at ”synliggøre os selv” og for at vil blive husket Det brev vi skriver til Transportudvalget sendes til Trine Græse til gennemlæsning så vi husker det hele og det væsentligste  
Ad 8 Skal vi ”gøde jorden” ved at skrive mails til de enkelte medlemmer af Transportudvalget inden vores foretræde? Sammen med og efter vores foretræde med Transportudvalget vil vi mødes med de enkelte medlemmer fra de forskellige partier ligesom vi vil skrive mails for hele tiden at blive huske.   Ad 9 Eventuelt, herunder næste møde Intet at bemærke, næste møde afholdes i løbet af september måned 2024     Facebook icon Instagram icon Twitter icon Logo Copyright (C) 2024 Ring4trafik.dk. All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
Ring4trafik.dk Vandkarsevej 54A Bagsvaerd 2880 Denmark

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe Email Marketing Powered by Mailchimp